Informasjon om koronavirus

Her finner du oppdatert informasjon om koronavirus i Høylandet kommune: Klikk her for informasjon
NB - legevakta flytter fra sykehuset til andre lokaler idag 31. mars

De har første vakt i de nye lokalene allerede i ettermiddag.

Her er lenke til kart til ny adresse, Pinavegen 14:  Adresse ny legevakt

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i hele Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer.

Vi oppfordrer alle kundene til å holde seg oppdatert på atb.no, og kundene skal her finne all relevant informasjon.
• Reiseplanleggeren på atb.no og appen AtB Reise er oppdatert med ny reiseinformasjon som gjelder fra 30. mars.
• Kunder kan også nå oss via Facebook, chat, atb.no eller tlf. 02820

Oppfordrer til å dele dette i aktuelle kanaler som kommunens hjemmesider og sosiale medier. Se pressemelding for mer utdypende informasjo:

Det ligger en kraftig jordfeil i anlegget som slår ut jordfeilbryteren momentant. Det vil derfor ikke bli lys der før helgen, men har planlagt videre feilsøking og forhåpentligvis utbedring på mandag.

NTE Elektro, Namsos

Høylandet Kommune innførte fra 17.03.2020 krav om gravemelding på alt av graving både på kommunal og privat grunn.

Dette gjøres for å minske faren for utilsiktet utfall av vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.

Fyll ut og send inn skjema som du finner her:  Gravemelding (PDF, 254 kB)

Korona-viruset, og lock-down som følge av dette, har skapt en meget spesiell situasjon, og krevende tider for næringslivet. På Høylandet er hovedandelen av bedriftene små bedrifter og enkeltmannsforetak, og er dermed ekstra sårbare. Flere har opplevd å få forbud mot yrkesutøvelse i løpet av timer, mens andre opplever omsetningssvikt.

Høylandet kommune inviterer til anbudskonkurranse vintervedlikehold av kommunale veier.

Det er innført ekstraordinær båndtvang i Trøndelag for flere kommuner, inkludert Høylandet kommune.

Formannskapets forslag til handlingsplan med økonomiplan for perioden 2020 - 2023 inkl forslag til årsbudsjett for 2020 med prisjusterte avgifter og betalingssatser for 2020 er utlagt til offentlig gjennomsyn ved servicekontoret i tidsrommet 02.12.19 - 16.12.19.

Eventuelle anmerkninger til planen og årsbudsjettet må være mottatt Høylandet kommune innen 16.12.19 kl 12:00.

Rådmannen

Løype for rekreasjonskjøring med snøscooter i Høylandet kommune er utredet og ligger til høring med frist 27. mars 2020.