Valgkomiteen har kommet med forslag til kommunestyret på

Meddommere og skjønnsmedlemmer for perioden 2021 - 2025

Jordskiftemeddommere i perioden 01.01.2021 - 31.12.2024

Meddommere til lagmannsretten 2021 - 2024

Meddommere til tingretten 2021 - 2024

Foldabrua på fv. 17 i Nærøysund kommune blir stengt i fire døgn for å reparere en gammel skade. Arbeidet med å reparere brua tar til mandag morgen 25. mai, mens brua blir stengt for trafikk samme dag kl. 19.

Det skal foretas nye valg av meddommere/skjønnsmedlemmer  for perioden 2021 – 2024 og det oppfordres til at innbyggerne i Høylandet kommune å foreslå kandidater.

Uteområdet på Vargeia barnehage skal oppgraderes og utvides, både småbarnsområdet ved den nybygde avdelingen, og storbarnsområdet, som også skal utvides.

Høylandet formannskap vedtok i møte 3. april i sak 16/20 kommunal planstrategi for utsending til statlige og regionale organer og nabokommuner.

For å få en bedre oversikt over hvilke områder som benyttes til friluftsliv og rekreasjon, er friluftsområder i hele kommunen blitt kartlagt og gitt en verdi. Verdisetting og kartlegging av friluftsområdene i kommunen er et viktig kommunalt virkemiddel for å identifisere, utvikle og  ivareta arealer for friluftslivet.

Har du innspill ? Høringsfrist 4 mai.

Send ditt innspill til:  Høylandet kommune, Vargeia, 7877  Høylandet eller til postmottak@hoylandet.kommune.no

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i hele Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer.

Vi oppfordrer alle kundene til å holde seg oppdatert på atb.no, og kundene skal her finne all relevant informasjon.
• Reiseplanleggeren på atb.no og appen AtB Reise er oppdatert med ny reiseinformasjon som gjelder fra 30. mars.
• Kunder kan også nå oss via Facebook, chat, atb.no eller tlf. 02820

Oppfordrer til å dele dette i aktuelle kanaler som kommunens hjemmesider og sosiale medier. Se pressemelding for mer utdypende informasjo:

Det ligger en kraftig jordfeil i anlegget som slår ut jordfeilbryteren momentant. Det vil derfor ikke bli lys der før helgen, men har planlagt videre feilsøking og forhåpentligvis utbedring på mandag.

NTE Elektro, Namsos

Høylandet Kommune innførte fra 17.03.2020 krav om gravemelding på alt av graving både på kommunal og privat grunn.

Dette gjøres for å minske faren for utilsiktet utfall av vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.

Fyll ut og send inn skjema som du finner her:  Gravemelding (PDF, 131 kB)