Varsel til innbyggerne i Høylandet kommune.

Koronatelefon: 469 17 811. Vil være åpen i helga 23. - 24. januar mellom kl 13:00  og 15:30

Høylandet kommune har nå startet vaksinasjon mot korona, i henhold til nasjonale prioriteringer.
Du kan følge med vaksineringsprogrammet og statistikker for antall vaksineringer for Høylandet via Folkehelseinstituttet sin web.side.

Koronavaksinasjons- programmet – Status Høylandet kommune uke 2

For å følge status uke for uke vedr. koronavaskinasjonsprogrammet anbefaler vi at du går inn via hurtiglenken øverst på hjemmesiden under lenken "Covid-19"

Høylandet kommune har startet vaksinasjonen mot korona.  Seks beboere ved sykeheimen ble de første som mottok vaksine.
Kommunen er nå i avslutningsfasen med vaksineringen på sykeheimen, og vi har nå fått beskjed om at vi i uke 3 vil få nok vaksiner til å kunne starte vaksinering av innbyggere utenfor sykeheimen. I første omgang har vi mulighet for å tilby vaksine til 6 personer.
Ihht. Nasjonale retningslinjer for prioritering, vil det være innbyggere i alderen fra 85 år+ som får tilbudet først.
De som får tilbud om vaksine i uke 3, er i dag kontaktet via SMS.  Disse vil også bli oppringt på mandag 18. januar, og vil bli tilbudt vaksinering onsdag 20. januar.
Vaksinen er gratis og frivillig, og for de som velger å vaksinere seg kan det opplyses  om at vaksineringen vil finne sted på møterommet ved Helsesentret

Her kan du se status vaksineringsstatistikk i Høylandet kommune

Les hva Folkehelseinstituttet (FHI) skriver om koronavaksinering

Hvem kan få koronavaksine? (FHI)

Du kan kontakte oss på koronatelefonen - 469 17 811

Det vil fortløpende blir lagt ut informasjon om vaksineringsprogrammet for Høylandet på vår hjemmeside.

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i hele Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer.

Vi oppfordrer alle kundene til å holde seg oppdatert på atb.no, og kundene skal her finne all relevant informasjon.
• Reiseplanleggeren på atb.no og appen AtB Reise er oppdatert med ny reiseinformasjon som gjelder fra 30. mars.
• Kunder kan også nå oss via Facebook, chat, atb.no eller tlf. 02820

Oppfordrer til å dele dette i aktuelle kanaler som kommunens hjemmesider og sosiale medier. Se pressemelding for mer utdypende informasjo:

Det ligger en kraftig jordfeil i anlegget som slår ut jordfeilbryteren momentant. Det vil derfor ikke bli lys der før helgen, men har planlagt videre feilsøking og forhåpentligvis utbedring på mandag.

NTE Elektro, Namsos

Høylandet Kommune innførte fra 17.03.2020 krav om gravemelding på alt av graving både på kommunal og privat grunn.

Dette gjøres for å minske faren for utilsiktet utfall av vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.

Fyll ut og send inn skjema som du finner her:  Gravemelding (PDF, 131 kB)

Korona-viruset, og lock-down som følge av dette, har skapt en meget spesiell situasjon, og krevende tider for næringslivet. På Høylandet er hovedandelen av bedriftene små bedrifter og enkeltmannsforetak, og er dermed ekstra sårbare. Flere har opplevd å få forbud mot yrkesutøvelse i løpet av timer, mens andre opplever omsetningssvikt.

Det er innført ekstraordinær båndtvang i Trøndelag for flere kommuner, inkludert Høylandet kommune.

Time for vaksinering må bestilles ved legekontoret tlf 74 32 49 00.