Råd og informasjon om koronavirus i Høylandet kommune.

Det skjer stadig endringer i situasjonen rundt koronaviruset. Vi ønsker å holde våre innbyggere godt orientert og vil samle all informasjon slik at den blir enkelt tilgjengelig for deg.      Klikk her for informasjon   

Ledige stillinger

Fast stilling som kommunelege

Er du vår nye kommunelege?

Høylandet kommune lyser med dette ut fast 100% stilling som kommunelege
Stillinga er knyttet til Høylandet legekontor som har to faste stillinger for kommunelege og en stilling for LIS 1. Høylandet Legekontor har velutstyrte lokaler, og det er knyttet tre sykepleierstillinger til kontoret. Legekontoret benytter pr. i dag SystemX journalsystem.
Hvis du ønsker tilrettelegging for en ALIS-utdannelse, kan vi tilby god faglig veiledning av en erfaren kollega som er spesialist i allmennmedisin..
Som kommunelege i Høylandet blir du en del av legevaktsamarbeidet som er organisert gjennom legevakt i Midtre-Namdal og Legevakten i Namdalen (LINA) på natt. Inntekt knyttet til legevakt utbetales til legevaktslege.
Legevaktlokalene er i Namsos. Her vil du gå inn i en legevaktturnus, med ca. 3 vakter pr. mnd.

Arbeidsoppgaver
• Ansvar for listepasienter på fellesliste for legekontoret.
• Kommunale oppgaver.
• Deltagelse i legekontorets legevakt på dagtid ukedager, og deltagelse i legevakt.
Krav til kompetanse
• Godkjent norsk autorisasjon som lege.
• Fullført LIS1-tjeneste/turnustjeneste eller fått godkjent tilsvarende tjeneste av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell som gjør det mulig å praktisere som fastlege.
• Gode norskkunnskaper både når det gjelder forståelse og evne til å uttrykke seg muntlig og skriftlig.
• Inneha refusjonsrett fra Helfo
• Gyldig politiattest.
• Førerkort klasse B.


Vi kan tilby
• Fast lønn.
• Arbeidsvilkår etter gjeldende lover, regler og avtaleverk.
• Gode pensjons- og forsikringsordninger i KLP.
Følgende vektlegges
Vi søker etter en faglig dyktig lege, med gode personlige egenskaper som samsvarer med praktisering av en god legetjeneste.
• Personlig egnethet.
• Faglig engasjement.
• Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
• Må kunne arbeide selvstendig og i team.

Spørsmål knyttet til stillingen kan rettes til
Kommuneoverlege Gerd Niebelschütz. Tlf. 74 32 49 00
E-post: gerd.niebelschutz@hoylandet.kommune.no

Kommunalsjef helse og omsorg Bernt Harald Opdal. Tlf. 975 21 096
E-post: bernt.opdal@hoylandet.kommune.no

Personer som i løpet av de tre siste åra har hatt opphold i minst tre måneder i land med høy forekomst av tuberkulose, må ved tilsetting legge fram godkjent tuberkulinprøve som ikke er eldre enn tre måneder.

Søknad sendes på følgende måte:
Søker må bruke det elektroniske søknadskjemaet som ligger på kommunen sin hjemmeside,
https://www.hoylandet.kommune.no/tjenester/administrasjon/ledige-stillinger/
Spørsmål om hvordan du søker kan rettes til Servicekontoret på tlf. 74 32 48 00.

Søknadsfrist: 23. juni 2020

 

Om arbeidsgiveren
Høylandet kommune er en kommune som ligger midt i Namdalen. Kommunen er best kjent som Norsk Revyfestival’s vugge og annet hvert år arrangeres det revyfestival på Høylandet.
Kommunen har i overkant av 1200 innbyggere og så godt som alle som kan krype og gå deltar i den store dugnaden for å få arrangert festivalen. Kulturen har derfor en sterk forankring i befolkningen her på Høylandet. I løpet av høsten vil en ny og flott flerbrukshall stå ferdig. Den vil bli fylt med et mangfoldig aktivitetsinnhold.

Høylandet er en kommune hvor jordbruk og skogbruk er de dominerende næringene. Næringslivet for øvrig er veldig variert. Vi har store naturressurser som er mulig å benytte seg av både sommer og vinter og er du glad i friluftsliv, jakt og fiske vil vår kommune være midt i blinken for deg.

Høylandet kommune har en barne- og ungdomsskole som ligger i toppsjiktet når det gjelder å få fram resultater. Vi har også et godt og variert tilbud i kulturskolen.

Legekontoret er lokalisert til helsesentret i kommunen og er navet i å kunne trygge innbyggernes ve og vel. Det jobbes med å utvikle tjenestene fortløpende. For å styrke denne tjenesten trenger vi en etterfølger for en av våre kommuneleger som har gått av med pensjon.
Gå inn på Høylandet kommune sin hjemmeside og gjør deg kjent med de fasilitetene og de ulike tjenestene som kommunen kan tilby. Kanskje er det noe som passer akkurat deg og evt. din familie og gjør at du har lyst til å søke nye utfordringer her hos oss.

Høylandet ligger 5 mil nordøst for Namsos hvor også vårt lokalsykehus befinner seg.
Vi ser fram til å kunne motta din søknad og gleder oss til å møte - nettopp deg.

Til toppen