Varsel til innbyggerne i Høylandet kommune.

Koronavirus i Høylandet kommune.

Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Høylandet kommune:    Klikk her for informasjon

Koronatelefon: 469 17 811.

Kommunale kulturmidler

Søknadsfristen for å søke på årets kulturmidler er satt til søndag 16. mai 2021

Her kan lag og foreninger søke om tilskudd til:

o Drift av lag
o Drift av kulturbygg
o Drift av anlegg

Søknaden skal ha vedlagt:

a) aktivitetsplaner som viser hva omsøkte midler skal brukes til
b) Regnskap for siste år, revidert av lagets revisor
c) Budsjett for inneværende år
d) Rapport på bruken av fjorårets tilskudd

Søknaden skal sendes via elektroniske søknadsskjema på kommunens hjemmeside, og retningslinjene for tildeling av midler finner du her. (PDF, 110 kB)

Kontakt undertegnede om du har spørsmål eller trenger hjelp ang. de ulike tilskuddsordningene, eller trenger hjelp til utfylling av søknadsskjemaet.

Kommunalsjef Oppvekst og kultur  - Kristin Lonmo Almaas  tlf.: 995 46 051

Det skal foretas nye valg av meddommere/skjønnsmedlemmer  for perioden 2021 – 2024 og det oppfordres til at innbyggerne i Høylandet kommune å foreslå kandidater.

For å få en bedre oversikt over hvilke områder som benyttes til friluftsliv og rekreasjon, er friluftsområder i hele kommunen blitt kartlagt og gitt en verdi. Verdisetting og kartlegging av friluftsområdene i kommunen er et viktig kommunalt virkemiddel for å identifisere, utvikle og  ivareta arealer for friluftslivet.

Har du innspill ? Høringsfrist 4 mai.

Send ditt innspill til:  Høylandet kommune, Vargeia, 7877  Høylandet eller til postmottak@hoylandet.kommune.no

Mandag 30. mars innføres det nye rutetider for lokal- og regionbuss i hele Trøndelag. Endringene kommer i tillegg til allerede innstilte skolelinjer.

Vi oppfordrer alle kundene til å holde seg oppdatert på atb.no, og kundene skal her finne all relevant informasjon.
• Reiseplanleggeren på atb.no og appen AtB Reise er oppdatert med ny reiseinformasjon som gjelder fra 30. mars.
• Kunder kan også nå oss via Facebook, chat, atb.no eller tlf. 02820

Oppfordrer til å dele dette i aktuelle kanaler som kommunens hjemmesider og sosiale medier. Se pressemelding for mer utdypende informasjo:

Det ligger en kraftig jordfeil i anlegget som slår ut jordfeilbryteren momentant. Det vil derfor ikke bli lys der før helgen, men har planlagt videre feilsøking og forhåpentligvis utbedring på mandag.

NTE Elektro, Namsos

Høylandet Kommune innførte fra 17.03.2020 krav om gravemelding på alt av graving både på kommunal og privat grunn.

Dette gjøres for å minske faren for utilsiktet utfall av vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.

Fyll ut og send inn skjema som du finner her:  Gravemelding (PDF, 131 kB)

Korona-viruset, og lock-down som følge av dette, har skapt en meget spesiell situasjon, og krevende tider for næringslivet. På Høylandet er hovedandelen av bedriftene små bedrifter og enkeltmannsforetak, og er dermed ekstra sårbare. Flere har opplevd å få forbud mot yrkesutøvelse i løpet av timer, mens andre opplever omsetningssvikt.

Det er innført ekstraordinær båndtvang i Trøndelag for flere kommuner, inkludert Høylandet kommune.

Time for vaksinering må bestilles ved legekontoret tlf 74 32 49 00.