Varsel til innbyggerne i Høylandet kommune.

Koronatelefon: 469 17 811.

Høylandet kommune har nå startet vaksinasjon mot korona, i henhold til nasjonale prioriteringer.
Du kan følge med vaksineringsprogrammet og statistikker for antall vaksineringer for Høylandet via Folkehelseinstituttet sin web.side.

Koronavaksinasjons- programmet – Status Høylandet kommune uke 2

For å følge status uke for uke vedr. koronavaskinasjonsprogrammet anbefaler vi at du går inn via hurtiglenken øverst på hjemmesiden under lenken "Covid-19"

Høylandet kommune har startet vaksinasjonen mot korona.  Seks beboere ved sykeheimen ble de første som mottok vaksine.
Kommunen er nå i avslutningsfasen med vaksineringen på sykeheimen, og vi har nå fått beskjed om at vi i uke 3 vil få nok vaksiner til å kunne starte vaksinering av innbyggere utenfor sykeheimen. I første omgang har vi mulighet for å tilby vaksine til 6 personer.
Ihht. Nasjonale retningslinjer for prioritering, vil det være innbyggere i alderen fra 85 år+ som får tilbudet først.
De som får tilbud om vaksine i uke 3, er i dag kontaktet via SMS.  Disse vil også bli oppringt på mandag 18. januar, og vil bli tilbudt vaksinering onsdag 20. januar.
Vaksinen er gratis og frivillig, og for de som velger å vaksinere seg kan det opplyses  om at vaksineringen vil finne sted på møterommet ved Helsesentret

Her kan du se status vaksineringsstatistikk i Høylandet kommune

Les hva Folkehelseinstituttet (FHI) skriver om koronavaksinering

Hvem kan få koronavaksine? (FHI)

Du kan kontakte oss på koronatelefonen - 469 17 811

Det vil fortløpende blir lagt ut informasjon om vaksineringsprogrammet for Høylandet på vår hjemmeside.

Det er innført ekstraordinær båndtvang i Trøndelag for flere kommuner, inkludert Høylandet kommune.

Time for vaksinering må bestilles ved legekontoret tlf 74 32 49 00.