Villaksens dag 14.juni

Villaks - Klikk for stort bilde

Vi markerer villaksens år 14. juni med fiske for de eldste elevene ved Høylandet barne- og ungdomsskole på dagtid og åpent fiske med instruktører fra kl 17.00

Publisert av Lene Elise Mevassvik. Sist endret 03.06.2019

2019 er det internasjonale året for villaks. For å markere at Høylandsvassdraget er og har vært viktig for vår kommune arrangerer vi "Villaksens dag". Det blir opplegg for skoleklasser på dagtid, og åpent fiske fra 17.00 for alle fiskeinteresserte. Det blir instruktører til stede og opplæring i elvefiske for de som ønsker det. Du kan bringe eget utstyr eller låne fiskestang på stedet. Arrangementet blir ved Holmhøla. Det blir holdt fyr i bålpanne, hvor man kan bringe grillmat eller eventuelt steke den fisken man får i elva.

Historielaget holder utstilling av historisk fiskeutstyr i husmannsboligen nedenfor Namdal Rehab.

Pub med laksequiz på revyriket fra kl 20.00.

Se offisiell invitasjon her: Villaksens dag (PDF, 471 kB)

Håper du vil dele dagen/ettermiddagen med oss!

Mvh Namsenvassdraget elveierlag, Høylandet jeger og fisk & Høylandet kommune.