Ledige stillinger i miljøarbeidertjenesten

helsefag.jpg - Klikk for stort bilde Det er nå flere ledige stillinger ved miljøarbeidertjenesten i Høylandet kommune. Både vikariat og fast.

2 X 75 stilling ved Miljøtunet

To av våre ansatte ved Miljøtunet er ute i fødselspermisjon. Ett av vikariatene er fra og med d.d. til ca. 31.01.19 og det andre vikariatet fra og med d.d til 07.09.19. Det er turnusarbeid med arbeid på helg. Vi har årsturnus. Jobben består i å jobbe sammen med ulike mennesker i deres hjem. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha førerkort klasse B.

Vi ønsker oss helsefagarbeidere, men andre med interesse for å jobbe med folk kan også søke.

4 X 17 helg/rekruttering

Turnusarbeid ved Miljøtunet der man jobber sammen med ulike mennesker i deres hjem. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha førerkort klasse B.

Vi ønsker oss Verne/sykepleierstudenter, andre som utdanner seg innen helse, helsefagarbeidere og andre med interesse for å jobbe med folk kan også søke.

Ønsker du mer informasjon om stillingene :

Ta kontakt med avdelingsleder Liss Tone Engan liss.tone.engan@hoylandet.kommune.no tlf. 900 12907.

Søknadsfrist: 23.09.2018

Søk elektronisk.