Ledig stilling som kulturskolelærer

HLærerstillinger høst 2019.jpg - Klikk for stort bilde

øylandet kulturskole tilbyr et relativt bredt spekter av ulike typer instrumentopplæring, gruppeundervisning på dans, lyd -og sceneproduksjon, musikkmoro og visuell kunst. Vi har 90 elever i kulturskolen. Kulturskolen vår er en møteplass der barn og unge skal få videreutvikle sine kulturelle interesser og ferdigheter. Vi arbeider med å utvikle elevenes musikalske og skapende evner, med fokus på mestring, trivsel og begeistring. Innføring av rammeplan for kulturskolen vil stå sentralt i skoleåret 19/20.

Inntil 60 % stilling som kulturskolelærer fra 01.08.19 - 31.07.20, med mulighet for forlengelse.

Fagønsker er trommer, gitar, ukulele, treblås, visuell kunst.

Stillingen vil ved behov kunne deles.

Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Kontaktinformasjon:

Fungerende rektor kulturskolen Kristin Olea Kjølstad –tlf. 416 48 424

e-post : kristin.kjolstad@hoylandet.kommune.no

Kommunalsjef Kristin Lonmo Almaas- tlf. 995 46 051

e-post: kristin.almaas@hoylandet.kommune.no

Søknad sendes elektronisk søknadsskjema

Søknadsfrist: 7. april 2019.

Sist endret 15.03.2019