Arrangementskoordinator

arrangementskoordinator_2.jpg - Klikk for stort bilde

Høylandet kommune og Norsk Revy går sammen for å utvikle lokalsamfunnet i bygda vår. Derfor er vi nå på jakt etter deg som vil være med på en innovativ satsing for framtidas Høylandet.

Arrangement utvikler samfunn og bidrar til å skape bolyst og engasjement. Samtidig er det frivilligheten som skaper verdifull aktivitet i kommunen. Derfor oppretter vi en stilling som kan tenke smarte tanker om frivilligheten, nemlig en arrangementskoordinator.

Arrangementskoordinatoren leder arrangementskomiteen i Norsk Revyfestival. Når det ikke er festival vil du være en ressurs som drar i gang utviklingsprosjekter i bygda. Du skal koordinere den frivillige innsatsen på flere områder, skrive søknader og sørge for at Høylandet er et levende samfunn året rundt. Du vil bli vår ambassadør som kan tale kommunens sak og bygge merkevaren Høylandet.

Vi leter etter deg som er:

• En strukturert organisator
  • God til å lede andre
  • En lagspiller som spiller de andre rundt deg gode
  • Komfortabel med å ha mange baller i lufta
  • Kreativ og er glad i utvikling
  • God på å gjennomføre prosjekter
  • En nettverksbygger
  • Det er ønskelig med relevant utdannelse fra universitet eller høgskole. Du bør også ha ledererfaring.

Arbeidsoppgaver:

• Lede den praktiske gjennomføringen av Norsk Revyfestival.
  • Lede arbeidet i arrangementskomiteen, bestående av gjengsjefer på ulike ansvarsområder
  • Utvikle sidearrangement til norsk revyfestival.
  • Koordinere frivilligheten på Høylandet
  • Skape en arena for samarbeid mellom lag og foreninger i kommunen
  • Følge opp behov knyttet til felles arrangementssatsinger, inkl. Landbruksdagene, julemessa og Høylandsrennet.
  • Bidra med råd innen styrearbeid til lag og foreninger
  • Bistå aktører på Høylandet i å søke ut prosjektmidler til ulike formål som kommer lokalsamfunnet til gode
  • Bygge merkevaren Høylandet
  • Drive profileringsarbeid som kommer næringslivet, Norsk Revyfestival, kommunen og lag/foreninger til gode
  • Bidra til arenautvikling og utvikling av Høylandet som destinasjon.
  • Drifte nettsider og kanaler i sosiale medier

Praktisk informasjon:

Stillingstype: prosjektstilling, med mulighet for forlengelse

Stillingsbrøk: 100%

Varighet: 30.12.2019, med mulighet for forlengelse

Arbeidsgiver: Høylandet kommune

Lønn etter avtale.

Det må påregnes en del kvelds- og helgearbeid.

Søknadsfrist: 9. juli 2018.

Ønsket oppstart: så snart som mulig.

Søk elektronisk.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Hanne Vilja Sagmo, daglig leder Norsk Revy. Mobil 979 54 686. E-post: hanne@revy.no

Liv Elden Djokoto, rådmann Høylandet kommune. Mobil 45 09 96 75. E-post: liv.elden.djokoto@hoylandet.kommune.no

Sist endret 02.07.2018