Publisert 15.08.2018
Laks

Styret i Namsenvassdraget Elveierlag har 12.08.2018 gjort følgende vedtak:

Fisket i elvene i Bjøra, Eida, Søråa og Flåttelva utvides fra og med 16. august 2018 til og med 31. august 2018 på følgende betingelser:

* At vassføringa er mer enn 5 m3/s (målt ved utløp Grongstadvatn)

* Det kan kun foregå overflatefiske (mark uten søkke og flue uten synkesnøre)

Publisert 08.08.2018
Skolestart.jpg

Velkommen til nytt skole- og barnehageår!

Skolen starter torsdag 16.8. kl. 09.00. Førsteklassingene møter kl. 10.00.

SFO starter også torsdag 16.8.  med åpningstider kl. 07.00 -  16.30

​VIKTIG INFO TIL FORELDRE/FORESATTE SOM KJØRER BARN TIL SKOLE/SFO:

​For å bedre trafikksikkerheten på skole/sfo er det ny parkeringsplass ved idrettsbanen som skal benyttes ved bringing/henting av barn.

Barnehagen har planleggingsdager mandag 13. og tirsdag 14. Oppstart onsdag 15.8 med åpningstider 06.30 - 17.00.

Publisert 06.08.2018
NAV 2.png

NAV Høylandet søker sosionom/veileder i 50 % fast stilling, i kombinasjon med inntil 50 % midlertidig stilling ved NAV Grong.

Stillingen er en kommunal stilling og tilsetting blir i Høylandet kommune. Arbeidssted blir både på NAV Høylandet og NAV Grong. 50 % midlertidig stilling på NAV Grong gjelder i første omgang ut 2018, men mulighet for forlengelse og fast ansettselse.

Publisert 18.07.2018
skogbrann2.jpg

Fra 15. april til 15. september er det et generelt forbud mot bålbrenning i skog og mark. "Det er likevel tillatt å gjøre opp ild der det åpenbart ikke kan medføre brann". Brannvesenet kan ikke vurdere forholdene der du tenker å gjøre opp ild. Vi kan heller ikke gi deg annet råd enn at det er et generelt forbud, og at vi absolutt ikke anbefaler å gjøre opp ild når skogbrannfaren er høy. Hvis du likevel velger å gjøre opp ild, er det du som har vurdert at dette er trygt. Ved brannspredning er det DU som har ansvaret!

Det er kommet en del spørsmål om dis og røyklukt. Dette skyldes de store skogbrannene vi har på svensk side. Vi ber folk være ekstra forsiktig og varsle tidlig ved mistanke om skogbrann.

Tommy Tørring

Brannsjef

Publisert 21.06.2018
Helsearbeider

Høylandet kommune ligger midt i Namdalen (Trøndelag) med ca. 1 260 innbyggere. Høylandet er Norges midtpunkt for humor og galskap gjennom blant annet Norsk revyfestival.

Høylandet kan tilby et bredt spekter av gode tjenester/tilbud, og har scoret høyt på det nasjonale Kommunebarometeret gjennom flere år.

Høylandet kommune lyser nå ut flere ledige stillinger innen helse.

Sjekk her!

Publisert 12.06.2018
arrangementskoordinator_2.jpg

Høylandet kommune og Norsk Revy går sammen for å utvikle lokalsamfunnet i bygda vår. Derfor er vi nå på jakt etter deg som vil være med på en innovativ satsing for framtidas Høylandet.

Publisert 09.05.2018
Bredbånd

Høylandet kommune skal søke om tilskudd til utbygging av bredbåndsdekning i kommunen. Frist for innspill er 20. mai!

Publisert 03.05.2018
Laks

Fiske i Høylandsvassdraget åpner 15. mai. Representantskapet i Namsenvassdraget Elveierlag har vedtatt lokale fiskeregler. Her finner du informasjon om fisketider, kvoter m.m.;

Lokale fiskeregler

Publisert 16.03.2018

Vi har nå startet søket etter våre nye kollegaer. Vi har nemlig 11 ledige stillinger! Du kan velge mellom jordbrukssjef, lærere, sykepleier, kulturskolelærer, vernepleier, avdelingsleder pleie- og omsorg eller du kan søke rekrutteringsstilling inne pleie- og omsorg.

Du er velkommen til å søke - her finner du kanskje drømmejobben din.

Publisert 16.03.2018
velferdsteknologi.jpg

Torsdag 5. april - kl. 11:00 - 12:00 på kommunestyresalen.

Prosjektleder Kjell Øyvind Arntzen orienterer.

Møtet er åpent for alle interesserte.