Turistinformasjon

Høylandet skysstasjon og Namdal Rehabilitering - Klikk for stort bildeBygda ligger midt i Namdalen og er et trafikknutepunkt mellom Ytre og Indre Namdal. Høylandet kan tilby overnatting på skysstasjon, gård og camping.

Innen jakt og fiske er det store muligheter. Høyeste fjelltopp er Nonsfjellet på 927,1 m.o.h.

Kommunen har ca. 1250 hållinger som kan boltre seg på omtrent 750 km2. God plass til turister med andre ord - så velkommen er dere! 

Norsk revyfestival

Kjører du RV 17 passerer du Høylandet. Velkommen til en hyggelig stopp her midt i galskapens rike. For akkurat her midt i hjertet av Namdalen finner du Norsk Revyfaglig Senter som arrangerer Norsk Revyfestival 2. hvert år i juli.

Neste revyfestival er i 2021. Da står hele bygda på hode for å ta i mot flere tusen gjester. Ca 550 frivillige legger ned ca 12.000 dugnadstimer hvert festivalår. 

Høylandet har noen flotte severdigheter i nærområdet som er vel verdt et besøk, og vii er stolt over å ha mange flotte bedrifter her. 

 

Jordbær

Om sommeren får du kjøpt nydelige jordbær på på Hammer gård. Kontakt Åge Hammer, tlf  970 89 489.
              

Namdal Rehabilitering

Namdal Rehabilitering er en av Høylandets største bedrifter. Etterspørselen etter rehabiliteringstjenester er stor og Namdal Rehabilitering har holdt det gående i 12 år

Frivilligsentralen

På Skysstasjonen i sentrum holder Frivilligsentralen til. Her kan du få kjøpt kaffe og vafler. I 2. etasje finner du en spennende bruktbutikk! Her kan du finne både nyttige og fine små skatter. Åpent man. – fre. 08.00-14.00

Mer informasjon finner du ved å følge knappene øverst på siden.

Hvordan komme hit?

Google maps - her finner du kart og veibeskrivelse.

 

 

Mer informasjon om Namdalen

www.visitnamdalen.no