Hunt4 i Høylandet

Hunt - Klikk for stort bilde

Ny sluttdato

I utgangspunktet skulle HUNT4 være på Høylandet t.o.m- torsdag 6. desember.

Kommunen har nå fått informasjon om at innbyggerne vil bli invitert til den siste ordinære undersøkelsesdagen mandag 3. desember.

Det er derfor besluttet at vi avlsutter HUNT4 på Høylandet tirsdag 4. desember.

Tirsdag 4. desember satser vi KUN på Drop-IN.

Hunt 4 plakat Høylandet - Klikk for stort bilde

Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag (HUNT4) samler inn data for forskning for bedre medisinsk behandling, forebygging av sykdommer og lidelser og bedre folkehelse. Undersøkelsen gjennomføres først og fremst for øke vår kunnskap om de store folkehelseutfordringene.

Undersøkelsen foregår på Høylandet samfunnshus.

Åpningstider + Drop-IN

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 09:00 - 17:00.
Onsdag kl. 11:00-18:30.
Fredager stengt.
Søndag 18. november kl. 12:00-16:00.

Alle innbyggere over 20 år som er folkeregistrert i Høylandet kommune får invitasjon i posten ca 3 uker før oppmøtetidspunkt. Hvis dette ikke passer, kan en komme på drop-in-time.

Innbyggere over 70 år får hjemmebesøk dersom de ikke kan komme seg på samfunnshuset selv.

Hvorfor skal man delta på HUNT4?

Ditt bidrag kan være med på å endre behandling, utvikle nye medisiner og gi nye svar om sykdommer som hjerte- og karsykdommer, lungesykdommer, demens, diabetes, hodepine, kreft, psykiske plager og mye annet.

Gjøre helsetjenestene bedre. Du og din familie vil trenge god helsehjelp når sykdom rammer. Du vil bidra til bedre behandling av sykdommer ved å delta i HUNT4.

Du får nyttige opplysninger om din egen helse, kropp og fysisk aktivitet. Det vil hjelpe deg å ta vare på din egen helse.

Noe å være stolt av! Er det noe vi nordtrøndere er kjent for over hele verden, så er det HUNT. Vi bidrar til bedre helse lokalt, nasjonalt og globalt. Du kan være stolt av å delta.

Har du husdyr? Bli med på HUNT-en helse (tilleggsprosjekt til HUNT) Hund, hest, sau, storfe eller gris? Da er du spesielt interessant i årets HUNT-undersøkelse. De ønsker å finne ut hvordan husdyra påvirker vår helse. Du får spørsmål om deltakelse i tilleggsprosjektet når du deltar i HUNT. Landbruksnæringa på Høylandet oppfordrer til å delta.

Landbrukskontoret og Bondelaga

Premier

For å motivere innbyggerne litt ekstra har vi premier. Blant de som deltar vil man trekke ut vinnere av en elsykkel og en el-Golf.

HUNT4 skal gi svar om fremtidens eldreomsorg!

I dag finnes det ingen god oversikt over hvor mange som har demens og kognitiv svikt i Norge.

Dersom du er 70+ vil vi oppfordre deg til å delta på denne undersøkelsen.

Formålet er å samle data som kan bidra til forskning på eldres helse i mange år framover.

Mer informasjon finn du på HUNT4s nettside og facebook.

Publisert av Anita Færøy. Sist endret 16.11.2018 10:56

Inger Sofie Aune Johannessen