Korona tlf 469 17 811 (Åpningstid hverdager fra kl. 08:00 - 15:30).

Ny info vedr mobilnettet  kl 17.00 - 28.nov.

Telenor har rettet feilen.

Skatteetaten overtar skatteoppkreveroppgavene 1. november 2020

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag.

Skatteetaten vil med dette få et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever (kemner) i kommunen.
Mer informasjon vil bli lagt ut på www.skatteetaten.no.
Oppgavene som overføres til Skatteetaten i november er blant annet behandling av restskatt, skattepenger til gode, tilleggsforskudd, forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift, motregning og utleggstrekk knyttet til skattekrav, skatteattester og konto-/saldoutskrift for skatt og avgift."