Påmelding for skoleåret 2019/2020

Elever som har plass fra før trenger ikke å søke på nytt.

Bindende påmelding for et halvt år om gangen.

Det er mulig for en elev å delta på flere aktiviteter. Voksne kan også søke.

Søknadsfrist 10. mai 2019

Påmeldingen/utmelding eller skifte av instrumenter skjer via elektronisk søknadsskjema

Har du spørsmål så ta kontakt med:

Kristin Olea Kjølstad 41648424, e-post: kristin.kjolstad@hoylandet.kommune.no

Kristin Lonmo Almaas 99546051, e-post : kristin.almaas@hoylandet.kommune.no

Tilbudene igangsettes med forbehold om at vi har tilstrekkelig antall påmeldte elever og lærerkompetanse.

Individuell undervisning:

Som elev ved Høylandet kulturskole kan du velge opplæring på følgende instrumenter.

Gitar- elbass- ukulele - piano- keyboard - tverrfløyte- klarinett- altsax- tenorsax- kornett- althorn- baryton- trombone- tuba- fiolin- cello- trekkspill- trommer/slagverk.

Sang/stemmebruk.

All undervisning på disse instrumentene er 22,5 minutter pr. uke. Undervisningen skjer i utgangspunktet individuelt, men det vil være samspillperioder hvor det er flere sammen. Velger du blåseinstrumenter bør du starte fra 3. klasse.

Gruppeundervisning:

Musikkmoro for 1.-3 klasse.

Et tilbud med en bred musikalsk undervisningsform med musikk og spilleglede i fokus. Tilbudet passer for elever i 1.-3 .klasse som er glad i musikk, men som ikke har valgt instrument enda. Elevene vil få prøve ulike instrumenter det gis opplæring på i kulturskolen, sang og samspill. Enkel noteopplæring vil også være en del av tilbudet. Musikkmoro gir et godt grunnlag for senere opplæring på instrumenter.

Undervisningen 45 min pr uke.

DANS for 1.-10 klasse:

Komprimert gruppeundervisningstilbud med ekstern instruktør.
Her vil det være mulighet for både store og små, gruppeinndeling etter påmelding. Dans og bevegelsesglede er i fokus.

MAT for 6 kl og oppover:

Interessert i matlaging- lokale mattradisjoner ? Her vil det bli muligheter til å lage middager og lokale matretter.
Du får lære om alt fra råvarer til ferdig måltid. Undervisningen vil være komprimert ..

LYD- SCENEPRODUKSJON fra 7. kl og oppover.

Har du lyst til å kjøre lyd og stille lys på konserter? Har du lyst til å være med og arrangere vellykkede forestillinger? Er du interessert i å skru på knotter og få utstyr til å virke? Da er dette noe for deg! Gjennom undervisningen i faget vil elevene få kunnskap i bl.a. grunnleggende opplæring i lydmiksing, mikrofonplassering m.m. enkel lysteknikk og prinsipper for lyssetting av scenen opp- og ned rigging av lyd- og lysutstyr, plassering av mikseposisjon m.m.  Undervisningen vil i stor grad være praktisk og knyttet til kulturskolens egne produksjoner. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper verken innen musikk eller elektronikk.

Undervisningen vil være komprimert.

Videreføring av begynnerkurs Lyd- og sceneproduksjon.

Her bygger vi videre på planen for grunn-nivået hvis noen ønsker å gå videre og lære mer. Åpent også for andre som har litt erfaring fra tidligere.

Undervisningen vil være komprimert.

«Visuell kunst» fra 4.-10. klasse.

Liker du å tegne og male ? Har du lyst til å være kreativ uten å måtte stå på en scene ? Da er dette noe for deg.

Det kreves ingen forkunnskaper, men du bør ha interesse for form og farger. Undervisningen vil foregå på Høylandet skole, 90 minutter annenhver uke.

Materialavgift kr 300.-

Drama (fra 5.kl).

Liker du å spille teater-revy-stå på en scene ?

Vi ønsker å få i gang et kurs hvor du får være med i oppsetting av en sceneproduksjon. Hvilken sceneproduksjon det blir avhenger av deltagerne og lærerkompetansen. Det vil være et komprimert tilbud som avsluttes med en sceneoppsetning.

Barnekor 4.-6.klasse:

For deg som ikke ønsker å spille instrument, men som liker å synge sammen med andre. Du vil få prøve et variert repertoar i tid og sjanger.

Undervisning 90 minutter annenhver uke.

Betalingssatser musikk- og kulturskolen
1. elevplass2. elevplass3. elevplass4. elevplass
2802224218211821
Gjeldende satser fra 01.01.2019. Gruppeundervisning - flere enn 6 elever. Kr 990,- pr semester. Ingen søskenmoderasjon. Undervisning voksne: kr 3.870,- pr.semester. Ingen familiemoderasjon. Tapt undervisning godskrives med kr 65,- pr undervisningstime. Betaling innkreves for hvert semester.
Sist endret 27.03.2019