Varsel til innbyggerne i Høylandet kommune.

Koronaviruset

Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen i Høylandet kommune:    Klikk her for informasjon

Informasjon vedrørende vaksinering dose 2

Høylandet vil motta 240 Pfizer doser i uke 34.

Dette betyr at mange vil få time til vaksinering (andre dose) tidligere enn først antatt, og de få som gjenstår med dose 1 vil bli vaksinert i uke 34.

Vi er og forespeilet en større tildeling i uke 35, men har ikke fått eksakt tildeling av doser enda.

Det vil bli lagt ut informasjon fortløpende om gjennomføring av vaksineringen. Det vil sannsynligvis bli vaksinasjon over to dager. Dere vil motta sms med dato og tid for vaksinasjon.

Det ble skissert på pressekonferanse i dag at de fleste vil ha mottatt dose 2 innen 4 uker, noe vi og ser kan bli aktuelt her på Høylandet. Samtidig skal alle fremdeles ha minimum 3 uker mellom første og andre dose, og dette vil bli overholdt.

Ann Jorun Okstad/Vaksinekoordinator