Informasjon om stengt lensmannskontor

"Overhalla lensmannskontor ble lagt ned fra 1.4.2018.  Lensmannen i Overhalla og Høylandet, Erling Lundstadsveen går over i stilling som Politikontakt for Overhalla og Høylandet.

Nærmeste tjenestested er politiet i Namsos og innbyggerene kan ta kontakt med politiet i Namsos for å få hjelp til sivile oppgaver (eks. melding om dødsfall, våpensøknad og gjeldsordning) og politimessige oppgaver.

Lundstadsveen vil være til stede i Overhalla hver uke på mandag og onsdag.  Han kan treffes på kommunehuset i Overhalla mellom kl. 10-14. Det er ønskelig at det inngås avtale med ham på telefon på forhånd.

Politikontakt Lundstadsveen vil befinne seg på Høylandet, hver tirsdag i hver uke og publikum kan gjøre avtale på telefon og/eller møte ham på evt. kommunehuset på Høylandet.

Lundstadsveen nåes på tlf. 45616910 (først og fremst på dagtid).

Spørsmål som kan rettes til Lundstadsveen kan gjelde både sivile- og politimessige oppgaver.  Akutte hendelser som trenger politihjelp snarest, må politiets nødtelefon 112 eller 02800, benyttes. "

Erling Lundstadsveen

lensmann