Korona tlf 469 17 811 (Åpningstid hverdager fra kl. 08:00 - 15:30).

Ildsjelpris 2020

Har du kandidater for årets Ildsjelpris?

Ildsjelprisen kan deles ut til en person/organisasjon som fylt med iver og begeistring, har gjort eller gjør en innsats til beste for lokalsamfunnet.
Ildsjelprisen kan også deles ut til noen som har vært drivkraft i en viktig sak for lokalsamfunnet.
Ildsjelprisen kan å gå til en person/organisasjon som har skapt positivt omdømme for Høylandet kommune.
Ildsjelprisen kan tildeles for å skape eller iverksette aktivitet/tiltak til beste for en enkelt sak, for en forening, for grenda eller hele kommunen.
Tildeling av ildsjelpris vedtas av formannskapet.

Forslag sendes Høylandet kommune, og merkes «Ildsjelpris 2020»
Frist 04.11.20
postmottak@hoylandet.kommune.no